l

عنوان : دانشگاه جامع علمی كاربردی استان كهگیلویه و بویراحمد در 12 رشته كارشناسی ناپیوسته در پنج مركز دولتی و غیر دولتی دانشجو می پذیرد
 ۱۳۹۱/۰۲/۱۵

شرح خبر:

آقای مهندس محمدی رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد کشاورزی گچساران به عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه در شهرستان گچساران ضمن تشریح آموزش عالی به معرفی دانشگاه جامع علمی کاربردی پرداخت و بیان داشت آموزش عالی در سه بخش آموزش پزشکی، علوم پایه ونظری و علوم فنی و مهارتی در حال اجرا       می باشد.

وی افزود آموزش های علمی کاربردی به منظور پرکردن شکاف بین صنعت و دانشگاه و ساماندهی آموزش ها ضمن خدمت وزارت خانه ها و سازمانهای دولتی و بالا بردن سطح فنی و مهارتی جوانان جویای کار تاسیس شده است. ایشان با اشاره به کشورهای موفق در این زمینه افزود کشور چین که دارای اقتصاد پویا و درآمد ناخالص ملی بالایی است. سیاست در هر شهر و روستا یک مرکز آموزش مهارتی و هر خانه یک کارخانه را به اجرا گذاشتن است.

آقای مهندس محمدی در ادامه سخنان خود افزود در دور اول سفر دولت به استان کهگیلویه و بویراحمد به منظور توسعه آموزش عالی در مناطق محروم و بالا بردن توان مهارتی جوانان جویای کار مجوز تاسیس 10 مرکز آموزش علمی کاربردی بصورت دولتی و غیر دولتی صادر گردید. که اولین مرکز در سال 1382 در شهرستان گچساران با عنوان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد شروع به کار نمود.

ایشان با اشاره به ورود بخش خصوصی به این عرصه افزود هم اکنون علاوه بر 7 مرکز آموزش علمی کاربردی وابسته به وزارت خانه ها و سازمانهای دولتی 4 مرکز غیر دولتی نیز در استان مشغول فعالیت می باشند.

ایشان افزود هم اکنون مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی و بهزیستی در شهر یاسوج و مراکز آموزش جهاد کشاورزی گچساران 1 و گچساران 2 در شهر گچساران در 12 رشته کارشناسی ناپیوسته در حال پذیرش دانشجو می باشد و هیچ محدودیتی در زمینه رشته تحصیلی مقطع کاردانی برای ثبت نام در مقطع کارشناسی و ادامه تحصیل در رشته مورد نظر وجود ندارد و دارندگان مدرک کاردانی در تمام رشته ها می توانند با مراجعه به پست و دریافت دفترچه آزمون و یا بصورت اینترنتی در رشته مورد نظر خود ثبت نام نمایند/.

DOURAN Portal V3.9.8.2110
V3.9.8.2110