پنج‌شنبه, 10 فروردين 1396
عنوان : جلسه دفاعیه از پروژه های كارشناسی ارشد دامپروری ارگانیك
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۵
عنوان گروه خبري : دانشگاهی . اداری . دانشجویی .

جلسه دفاعیه از پروژه های کارشناسی ارشد دامپروری ارگانیک

سه نفر از دانشجویان رشته فن آوری ارشد دامپروری ارگانیک مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی شهید زمانپور تهران از پروژه تخصصی خود دفاع کردند.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی و مهارتی جهاد کشاورزی، دکتر منافی با اعلام این خبر افزود: در این جلسه محمد جباري راد، مهدي حسين خاني و سليم جوادزاده پایان نامه خود را تحت عنوان: " بررسی تاثير پودر گياه دارويي شويد بر عملكرد توليدي و فراسنجه هاي خوني در جوجه هاي گوشتي " ، " بررسی تاثير پودر ريشه رازيانه بر عملكرد توليدي و فراسنجه هاي خوني در جوجه هاي گوشتي نژاد آرين " و " بررسی تاثير عصاره گياه بادرنجبويه بر عملكرد توليدي و فراسنجه هاي خوني در جوجه هاي گوشتي " ارایه و از آن دفاع کردند.

مدیر گروه علوم دامی موسسه در پایان خاطر نشان کرد: در این جلسه دکتر منصوری ، دکتر شباني ، دکتر شریفی ، دکتر کریمی ترشیزی ، دکتر خميس آبادي، دکتر قره داغی، مهندس مصلحي و مهندس سلمان افشار و مرادي به عنوان اساتید راهنما، مشاور ، داور، ناظر و نماينده تحصيلات تكميلي دانشگاه جامع علمی کاربردی حضور داشتند.

پورتال موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی