پنج‌شنبه, 10 فروردين 1396
عنوان : آغاز پذیرش داوطلب در دوره‌های كاردانی فنی و كاردانی حرفه‌ای و دوره‌ مهندسی فناوری و كارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی كاربردی برای نیمسال دوم سال تحصیلی 96 - 1395
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۵
عنوان گروه خبري : دانشگاهی . دانشجویی . اجتماعی .

امتیاز :  ۱.۰۰ |  مجموع :  ۱

آغاز پذيرش داوطلب در دوره‌هاي كارداني فني و كارداني حرفه‌اي و دوره‌ مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌اي (ناپيوسته) نظام آموزش مهارتي دانشگاه جامع علمي كاربردي براي نيمسال دوم سال تحصيلي 96 - 1395

سازمان سنجش آموزش كشور طی اطلاعيه زمان پذيرش در دوره‌هاي كارداني فني و كارداني حرفه‌اي و دوره‌ مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌اي دانشگاه جامع علمي كاربردي را براي نيمسال دوم سال تحصيلي 96 - 1395 از تاریخ 95/12/24 لغایت 96/01/15اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی و مهارتی جهاد کشاورزی، دراین اطلاعیه آمده است: بدين‌وسيله به اطلاع كليه داوطلبان علاقمند به تحصيل در مراكز و واحدهاي آموزشي دانشگاه جامع علمی کاربردی مي‌رساند؛ براي ثبت‌نام در رشته‌هاي تحصيلي متناسب با مدرك تحصيلي خود مي‌توانند با توجه به مندرجات دفترچه‌هاي راهنماي پذيرش در دوره‌هاي فوق مندرج در پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني www.sanjesh.org  در صورت داشتن شرايط به مراكز و واحدهاي آموزشي تحت پوشش دانشگاه فوق مراجعه و با به همراه داشتن مدارك از تاريخ  95/12/24 لغايت 96/01/15 نسبت به ثبت نام خود مطابق ضوابط اقدام نمايند.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه نمایند.

پورتال موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی