پنج‌شنبه, 10 فروردين 1396
عنوان : برگزاری جلسه عمومی پایان سال95
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۳
عنوان گروه خبري : دانشگاهی . اداری . فرهنگی .

برگزاری جلسه عمومی پایان سال95

به مناسبت پایان سال 1395 نشست عمومی با حضور رییس، معاونین، مدیران و همکاران موسسه آموزش عالی علمی کاربردی و مهارتی جهاد کشاورزی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی موسسه، در این نشست دکتر بصام ابتدا فرارسیدن نوروز 1396 را تبریک گفت و برای همه از درگاه خداوند بزرگ شادی و سلامتی مسئلت نمود. وی سپس به وضعیت موسسه در دو سال گذشته اشاره نمود و خاطر نشان کرد: با بهره مندی از ظرفیت های موجود و همدلی همکاران توانستیم تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم تا جایی که اکنون نه تنها وضعیت موسسه تثبیت شده است بلکه وظایف بیشتری نیز به آن محول گردید. رییس موسسه افزود: از این پس دو مرکز زابل و دامغان زیر نظر موسسه به فعالیت خود ادامه خواهند و این امر ناشی از اعتماد سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و شناختی که از موسسه بدست آمده می باشد.

دکتر بصام در بخش دیگری از سخنان خود به اجرای پایلوت های آموزش عملی کارشناسان جدید الاستخدام پرداخت و گفت: اولین پایلوت در دامغان و دومین آن در جیرفت با مشارکت بخش دولتی و غیر دولتی ایجاد و در حال ارایه خدمات به شرکت کنندگان هستند. وی تصریح نمود: در این رابطه همکاران دفتر آموزش کارکنان برای اجرایی شدن این پروژه زحمات زیادی را متقبل شدند.

رییس موسسه در ادامه به اقدامات دفتر آموزش بهره برداران در خصوص راه اندازی سیستم جامع بهره برداران در راستای ایجاد نظام آموزشی اشاره کرد و آن را گامی مثبت برای تبادل اطلاعات و ارایه خدمات آمورشی به کشاورزان بیان کرد.

دکتر بصام رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی و مهارتی جهاد کشاورزی در پایان به ولادت حضرت فاطمه(س) و تقارن آن با روز مادر و روز زن اشاره نمود و ضمن تبریک میلاد بانوی دو عالم، این روز را به بانوان تبریک گفت.

همچنین در این نشست دکتر احمدی نژاد معاون آموزشی دانشجویی، دکتر شریف پور معاون برنامه ریزی و تدوین منابع درسی و عملی و مهندس خشنود معاون اداری مالی گزارشی از عملکرد بخش های مختلف از جمله مدیریت های آموزشی، دانشجویی، مطالعات و تدوین منابع، امور مالی، امور اداری، دفتر آموزش کارکنان، دفتر آموزش بهره برداران و گروه های تخصصی ارایه کردند.

در ادامه نشست حجت الاسلام احمدی مطهر امام جماعت ساختمات دکتر حسابی نیز مطالبی در خصوص ویژگی های حضرت ام البنین بیان نمود.

از دیگر برنامه های این نشست می توان به اهدا لوح تقدیر به بازنشستگان، مجریان غرفه موسسه در روز 22 بهمن، کاربران برتر زیرپرتال های موسسه و برندگان مسابقه عکاسی اشاره کرد.

پورتال موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی